Maak kennis met het gemak en de veiligheid van de beste back-up oplossing ter wereld

Voor wie: Midden en Kleinbedrijf

Beste ondernemer,

Als u wilt genieten van veilige dagelijkse geautomatiseerde back-ups van uw bedrijfskritieke gegevens zonder menselijke tussenkomst, heb ik goed nieuws voor u.

Mijn naam is Gerhard Radstake en ik heb veel kleine en middelgrote ondernemingen geholpen met migratie naar online oplossingen. Als IT consultant voor kleine en middelgrote ondernemingen heb ik ontdekt dat veel kleine en middelgrote ondernemingen belangrijke documenten hebben verloren door een gebrek aan kennis, correcte procedures en tijdgebrek.

Met Online Backup is dit verleden tijd. Online back-up vereist geen dagelijkse menselijke acties en elke dag na de succesvolle back-up ontvangt u een e-mail met de resultaten. Binnen enkele minuten weet u dat de dagelijkse back-up succesvol is verlopen en u kunt erop vertrouwen dat uw bedrijfskritieke gegevens weer veilig zijn. Inclusief uw e-mail (Exchange Server) op berichtniveau.

Hoewel u misschien verwacht honderden tot duizenden Euro´s te betalen voor een professionele back-up oplossing die uw bedrijfskritieke gegevens bespaart, kost Online Backup slechts € 0 om mee te beginnen.

Waarom bied ik dat aan? Het is makkelijk. Omdat het opslaan van bedrijfskritieke documenten voor elk bedrijf zo belangrijk is, maak ik Online Backup beschikbaar als een gratis proefversie voor 30 dagen, zodat veel kleine en middelgrote bedrijven de voordelen kunnen testen en ervaren.

Hier zijn 8 belangrijke dingen die u moet weten over Online Backup:

  1. Installatie en Configuratie van de Backup software op uw server of laptop is simpel
  2. Uw bedrijfskritische documenten worden dagelijks of als u wilt ieder uur opgeslagen zonder dat u zich daarvoor zorgen hoeft te maken
  3. Uw databases worden dagelijks zonder moeite opgeslagen
  4. Uw e-mails op Exchange Server worden op berichtniveau opgeslagen
  5. Uw gegevens staan veilig buiten uw bedrijf in een beveiligd datacenter
  6. U ontvangt dagelijks e-mails met de resultaten van de back-up.
  7. Herstellen van bestanden, documenten en email berichten is eenvoudig met behulp van de wizard.
  8. Onmiddellijke Return on Investment. Zodra u de software installeert, kunt u binnen enkele minuten beginnen met het opslaan van uw bestanden.

Omdat ik ervan verzekerd ben, dat u zult profiteren van Online Backup, bied ik dit zonder risico’s aan. Probeer het 30 dagen en als u niet 100% tevreden bent, stuur me dan een e-mail.

Ik weet echter zeker dat u tevreden zult zijn met Online Backup, de beste backup oplossing voor uw bedrijf.

Weet u nog de dagen dat u op uw diskdrive floppydisks verwisselde om back-ups te maken? Weet u ook nog wanneer u een bestand wilde herstellen en ontdekte dat de floppydisks niet langer leesbaar waren.

Herinnert u het gebruik van een USB harde schijf voor uw back-ups? Hebt u dat dagelijks of alleen op vrijdagmiddag gebruikt als u tijd had en eraan dacht om een back-up te maken?
Met Online Backup kunt u dat alles vergeten omdat de software het werk voor u doet en u dagelijks over de resultaten informeert.

Zoals ik al zei, bied ik online back-up aan voor een gratis proefperiode van 30 dagen, omdat ik wil dat veel eigenaren uit het midden- en kleinbedrijf deze aanbieding proberen.
Ik weet dat zodra u het gebruikt, u zult profiteren van de vele voordelen van Online Backup.

Als u Online Backup voor € 0 (nul Euro) 30 dagen wilt uitproberen, raad ik u aan onmiddellijk contact met mij op te nemen door onderstaand uw gegevens in te vullen om snel van deze aanbieding gebruik te maken.

Met vriendelijke groet,

Gerhard Radstake

P.S. Ik bied deze 30 dagen gratis proef alleen aan voor kleine en middelgrote ondernemingen. De gratis proefaanbieding kan op elk moment worden stopgezet.

Maak kennis met de beste backup oplossing ter wereld
Sluit Menu